Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Jauno Līderu vidusskola – izglītība, kurā apgūtās prasmes jau var pievienot CV

 

Līdz ar putnu jautro vēstījumu par pavasari, devīto klašu skolēnu un viņu vecāku domās virmo pavisam pavasarīga frāze: “Kur mācīties tālāk pēc 9.klases pabeigšanas?” Kaut arī daudzi ikdienas procesi līdz ar pandēmiju, draudīgo stāvokli Eiropā ir ieguvuši citu ritējuma gaitu vai pat apstājušies, jauniešu izsapņotos un varbūt vēl tikai iztēlēs redzamos nākotnes plānus neviens apstādināt nevar. Arī nākotnē būs katram jāizcīna sava vieta dzīvē, darba tirgū, jābūt gatavam dažādiem dzīves izaicinājumiem.

Mācoties Jauno Līderu vidusskolā, skolēni maksimāli tiks sagatavoti nākotnes darba tirgus prasībām, pēc skolēna vēlmēm nodrošināsim viņa darba praksi uzņēmumos, projekta ERASMUS+ ietvaros skolēniem būs iespēja doties ārzemju apmaiņas braucienos un, apzinīgi ieguldoties mācību procesā un skolas pasākumu atbalstīšanā, būs iespēja iegūt arī autovadītāja apliecību. Vajadzīgs tikai viens ļoti svarīgs aspekts no audzēkņa – vēlme mācīties un blakus vispārējās vidējās izglītības standartam iegūt sev vēlamo un nepieciešamo papildus izglītību, dažādas citas zināšanas un prasmes, kas saistītas ar dažādām citādām dzīves jomām, ko nepiedāvā skolas izglītības saturs. Mēs ticam, ka mūsdienu jauniešus ar teoriju vien nav iespējams ieinteresēt, tāpēc vidusskolēni mūsu skolā iegūs arī praktiskas iemaņas no nozaru profesionāļiem, sadarbības partneriem.

Mēs piedāvājam kvalitatīvu izglītību, lai kopā ar jaunieti apgūtu ne tikai vidusskolas eksāmenu nokārtošanai nepieciešamo, bet arī kritisko domāšanu un problēmu risināšanu, digitālās iemaņas, komunikācijas prasmes un savas individuālās domas veidošanu. Jaunietis netiks pārslogots ar mājas darbiem, jo visu nepieciešamo viņi mēģinās paveikt kopā ar skolotājiem mācību procesā.

Iestājoties 10.klasē, jaunietim ir iespēja izvēlēties kādu no padziļināto kursu komplektiem: “Līderis vidē” un “Līderis sabiedrībā”, kurās nepieciešamās zināšanas apgūs kopā gan ar skolas pedagogu, gan ar pietuvinātu nozaru speciālistiem. Mēs centīsimies vienmēr atrast katram mācību priekšmetam kādu savas nozares lietpratēju, lai skolēns skolā iemācīto sasaistītu ar savu ikdienu un sadzīvi. Lai skolēnu motivētu mācībām, uz sarunām ar viņiem uzaicināsim sabiedrībā pazīstamus cilvēkus, kas ar saviem dzīves stāstiem skolēniem rādītu piemērus turpmākai dzīvei. Mēs nodrošināsim Jūsu bērnam mūsdienu prasībām atbilstošu mācību vidi un pozitīvu psiholoģisko gaisotni.


Informācija par skolu var atrast skolas mājas lapā www.jlv.lv un www.jaunielideri.lv. Skolas aktualitātēm var sekot līdzi arī sociālā medija Facebook kontā “Jauno Līderu vidusskola”.

Nepieciešamības gadījumā skola nodrošina apmaksātu autobusu nokļūšanai uz skolu un atpakaļ!

Lai noskaidrotu visus interesējošos jautājumus par nākotnes līderu izglītību, aicinām sazināties gan telefoniski 26361250, gan e-pastu sarakstē – skola@jlv.lv, gan noteikti gaidām ciemos klātienē, lai iepazītos un apskatītu skolu, iepriekš piesakoties! Lai laicīgi varētu plānot nākošajam mācību gadam transportu skolēnu pārvadājumiem, noteikti        mūsu satikšanos neatlieciet uz vēlāku laiku!

Tiekamies Jauno Līderu vidusskolā, Līgatnē!


Jauno Līderu vidusskolas direktore

Saiva Vītola

 

Datums: 2022. gada 30. marts
gtag('config', 'G-YL58XLKND2');