Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Nedēļas nogales pasākumi Cēsu novadā 11.02.- 13.02.

IZSTĀDES

Nedēļas nogalē aicinām apmeklēt vairākas izstādes, kas šobrīd aplūkojamas Cēsu novadā. Koncertzālē "Cēsis" atklāta Latvijas laikmetīgās mākslas izstāde "Māju sajūta", kuras fokusā ir fotogrāfija. Jauna izstāde apskatāma Vecpiebalgas kultūras nama logos - "Tik balta, balta pasaule…". Ilzes Prūses baltie darbi un puuceStudio keramika.​

    Cēsu Jaunajā pilī, Bēniņu izstāžu zālē skatāma izstāde "Zili baltās pasaules valdzinājums. Angļu dekolētais fajanss".
    Cēsu Vēstures un mākslas muzejs aicina apskatīt valsts ģerboņa vēsturei veltītu izstādi "Latvijas valsts ģerbonim – 100".
    Koncertzāle "Cēsis" aicina uz tekstilmākslas izstādi "Tradicionālais un laikmetīgais" un Latvijas laikmetīgās mākslas izstādi "Māju sajūta".
    Cēsu izstāžu namā apskatāma gleznotāja Mārča Stumbra (1942 – 2014) izstāde "Pa varavīksnes tiltu" un tekstilmākslinieces Ineses Jakobi izstāde "Logi".
    Vecpiebalgas bibliotēkā apskatāma Aleksandra Luhaera gleznu izstāde.
    Vaives Tautas nams "Kaķukrogs" aicina uz Arnolda Veides gleznu izstādi.

PIEKTDIENA

    Plkst.19.00 Zeit radošais kvartāls aicina uz Zeit Garšu vakaru. Rokmūzikas vakars ar Johnny Salamander un tematisku ēdienkarti.
    Plkst.19.00 Veselavas muižā izskanēs muzikālās apvienības "Tevis dēļ" Valentīndienas koncerts.

SESTDIENA


    Plkst.11.00 #CESISINSIDE aicina pārgājienā pa Cēsu ieliņām un takām līdz Gaujai. Garšīgs un izzinošs pārgājiens, kurā būs iespēja iepazīt seno kūrorta pilsētas vēsturi un to, kā Cēsis ir attīstījušas līdz mūsdienām.
    No plkst.18.00 līdz plkst.22.00 gaismas instalācijas "Gaismas sirdspuksti" Priekuļos, Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikuma teritorijā.
    Plkst.14.00 un plkst.18.00 Zeit radošajā kvartālā muzicēs Ieva Kerēvica ar koncertprogrammu "Romantika". Koncertprogrammā pasaules jazz melodijas mākslinieku interpretācijās, kā arī Ievas Kerēvicas oriģinālmūzika un pianista Madara Kalniņa oriģinālmūzika.

SVĒTDIENA

    Jaupiebalgas pagasta "Zeltiņi" aicina uz distanču slēpošanas seriālu "Latloppet 2022".  Klasiskā stila slēpojums gan rūdītiem maratonistiem, gan visiem tiem, kas vēlas nesteidzīgi baudīt Latvijas ainavu ziemā uz slēpēm! Pirmais starts plkst.12.00.
    Plkst.11.00 pārgājiens Liepas apkārtnē kopā ar #CESISINSIDE.
    Plkst.15.00 Vaives Tautas namā  "Kaķukrogs" viesosies Cēsu teātris ar izrādi "Vīrietis".

Plašāka informācija par pasākumiem: pasakumi.cesis.lv.
 

Datums: 2022. gada 11. februāris
gtag('config', 'G-YL58XLKND2');