Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Pašvaldības darbs centralizēts; pakalpojumi nemainīgi pieejami arī reģionos

Katrā apvienības pārvaldē saglabāta komunālās saimniecības nodaļa un visi tās līdz šim nodrošinātie pakalpojumi.

Pavisam kopā Cēsu novadā ir deviņi Valsts un pašvaldību vienotie klientu apkalpošanas centri: Cēsu pilsētā, Jaunpiebalgas, Liepas, Līgatnes, Nītaures, Priekuļu, Stalbes, Taurenes un Vecpiebalgas pagastos.

Cēsu novada pašvaldībā, tai skaitā, apvienību pārvaldēs, Bāriņtiesā un Cēsu novada Sociālajā dienestā noteikts vienots darba laiks: pirmdienās no plkst. 8.00 līdz plkst. 18.00, otrdienās, trešdienās, ceturtdienās no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00, piektdienās no plkst. 8.00 līdz plkst. 13.00. Pusdienlaiks visās darba dienās, izņemot piektdienu, noteikts no plkst. 12.00-12.30.

Cēsu novada pašvaldības iestāžu un struktūrvienību kontakti atrodami www.cesis.lv sadaļā Pašvaldība > Par pašvaldību > Kontakti. Apvienībās strādājošo administratīvo darbinieku kontakti vēl aizvien publicēti katras pārvaldes mājaslapā.

Ņemot vērā Cēsu novada pašvaldības mērogu, centralizācijas process vēl joprojām turpinās, taču pakalpojumu pieejamības principus tas nemainīs arī nākotnē.

Kā ziņots, īstenojot novadu reformu, Cēsu novadā apvienots 21 pagasts un divas pilsētas, kas iepriekš veidoja septiņus dažādus novadus. Plašajā, 2668,13 km2 teritorijā, kurā dzīvo 40924 iedzīvotāju, pašvaldības funkcijas īsteno Cēsu novada centrālā administrācija un sešas apvienību pārvaldes: Amatas, Jaunpiebalgas, Līgatnes, Pārgaujas, Priekuļu un Vecpiebalgas.

Pašvaldības darbs centralizēts; pakalpojumi nemainīgi pieejami arī reģionos

Datums: 2022. gada 26. janvāris
gtag('config', 'G-YL58XLKND2');